Med prazniki kar dva turnirja primorske regije

05.1.2020

Med prazniki kar dva turnirja primorske regije

05.1.2020

V prazničnem obdobju je dvorana Arrigonija gostila dva turnirja primorske regije. 4. turnir, ki je bil v nedeljo 22. decembra, se je zaključil s pogostitvijo in prijetnim druženjem igralcev in igralk, staršev in ostalih članov kluba.

Zmagovalec turnirja je bil Kristian Ludvik, ki je najbolje izkoristil odsotnost Erika Paulina, dotedanjega tirkratnega zmagovalca turnirjev primorske regije. Zelo dobro sta tekmovanje odigrala igralca Arrigonija Uroš Žavbi, ki je bil na koncu 3., sledil pa mu je Tomi Pugliese Štuva na 4. mestu.

Med prazniki so igralci NTK Arrigonija imeli številne treninge z namenom, da se čim boljše pripravijo na spomladanski del sezone. Vse skupaj se je zaključilo 5. januarja s 5. turnirjem primorske regije v tej tekmovalni sezoni. Tokrat je zopet zaigral Erik Paulin. Prikazal je vrhunsko igro in turnir osvojil brez izgubljenega niza. 2. mesto je zasedel naš najboljši mladinec Matija Novel, ki je edino tekmo izgubil proti Eriku. Sledili pa sta članici zlate ekipe Arrigonija Lea Paulin in Urška Čokelj.

Zadnjega turnirja se, zaradi prometne nesreče in pri tem dobljenih poškodb, žal ni udeležil Kristian Ludvik. Želimo mu čim hitrejše okrevanje, tako da bo na naslednjem turnirju, ki bo 15.3., zopet v vrhunski formi.