NTK Arrigoni Izola

O namiznoteniškem klubu iz Izole

NTK Arrigoni Izola

O namiznoteniškem klubu iz Izole
Več Vpis novih članov Želite spoznati našo ekipo? Igralci Trenerji

NTK Arrigoni je priznano tekmovalno društvo iz občine Izola, ki že desetletja dosega vidne rezultate na občinski, regijski, slovenski in v zadnjem času tudi evropski ravni.

Najbolj smo ponosni na dosežke ženske ekipe, ki že vrsto let igra v prvi slovenski namiznoteniški ligi. Če naštejemo samo rezultate zadnjih let so naše punce dosegle;

  1. mesto v sezoni 2013/2014
  1. mesto v sezoni 2014/2015
  1. mesto v sezoni 2015/2016
  1. mesto v sezoni 2016/2017
  1. mesto v sezoni 2017/2018

Članica prve ekipe, Lea Paulin, je pri rosnih 16. letih v sezoni 2017/2018 postala tudi najboljša igralka lige.

Moški ekipi je v sezoni 2013/2014 uspel preboj v prvo slovensko namiznoteniško ligo. Z relativno mlado ekipo bodo letos že 5. zapovrstjo poskusili doseči čim boljši rezultat, predvsem pa pridobiti dragocene izkušnje za prihodnost.

Finale 1. SNTL 2018

Naši igralci redno zastopajo barve slovenske reprezentance na mednarodnih, evropskih in svetovnih tekmovanjih.

Na evropskem mladinskem prvenstvu leta 2013 v Ostravi je Erik Paulin z reprezentančnim kolegom Darkom Jorgičem, osvojil drugo mesto v ekipni konkurenci med kadeti. To še danes velja za enega najboljših rezultatov slovenskih kadetskih reprezentanc, odkar Slovenija nastopa, kot samostojna država.

Leta 2014 se je Jana Ludvik udeležila članskega ekipnega svetovnega prvenstva v Tokiu na Japonskem, kjer je Slovenija osvojila 29. do 32. Mesto.

Na evropskem mladinskem prvenstvu leta 2015 v Bratislavi je Erik Paulin osvojil svojo drugo medaljo na evropskih prvenstvih. Tudi tokrat v ekipnem delu, vendar v kategoriji mladincev. S to uvrstitvijo si je Slovenija pridobila tudi pravico do nastopa na svetovnem ekipnem prvenstvu za mladince.

Leta 2016 v Zagrebu na mladinskem evropskem prvenstvu, se je Lea Paulin odločila za nadaljevanje družinske tradicije in osvojila 3. mesto v ekipni konkurenci med kadetinjami.

Evropsko Sprejem Erik

Stalno je v našem društvu vključenih preko 100 članov, od predšolskih otrok, tekmovalcev, članov reprezentance, do rekreativcev.

Vsako leto skrbimo za uresničitev sledečih programov:

 • brezplačno namiznoteniško šolo za začetnike
 • redne treninge za rekreativno skupino
 • redne treninge za kadetsko kategorijo
 • redne treninge za mladinsko in člansko kategorijo
 • individualno delo z reprezentanti

Za izvedbo posameznih programov imamo na razpolago poklicnega trenerja ter tri prostovoljne trenerje.