Dvojno zmagoslavje v gosteh

28.10.2018

Dvojno zmagoslavje v gosteh

28.10.2018

Ta teden sta tako ženska kot moška ekipa igrali v gosteh. Dekleta so na Jesenice odšle kot favoritinje, fante pa je v Mengšu čakala napeta enakovredna tekma.

Punce so Jeseničanke odpravile po hitrem postopku z rezultatom 5/1. Dve zmagi je prispevala Lea Paulin, Urška Čokelj, Jana Ludvik in Minea Ljuca pa po eno. Punce tako nadaljujejo svojo prevlado v 1. SNTL in trenutno kraljujejo na vrhu lestvice.

V Mengšu je bilo pri fantih zelo napeto. Svojo prvo zmago v letošnji sezoni so člani prve mengeške ekipe iskali prav proti mladi ekipi iz NTK Arrigoni. Kazalo jim je odlično, po dveh zmagah Klemna Jazbiča ter eni Andraža Avblja in Davida Orešnika so povedli s 4:2. Vendar jim to ni zadoščalo za zmago. Naši fantje so pokazali svoj primorski značaj; Erik Paulin je s svojo tretjo zmago, kot prvi, preprečil slavje domačinov, nato je Matija Novel premagal Davida Orešnika, v odločilni deveti tekmi, pa je bil Taj Lavrič s 3/0 boljši od Andraža Avblja in tako ekipi priboril še kako pomembno sladko zmago s 5/4. Po 5.krogu si Arrigoni tako deli četrto mesto na lestvici 1. moške SNTL.