Arrigoni neporažen na domačih tleh

21.10.2018

Arrigoni neporažen na domačih tleh

21.10.2018

Včeraj je bil v dvorani NTK Arrigoni odigran 4. krog 1. SNTL za ženske in moške. Fantje so se pomerili z NTK Sobota, punce pa z eno najmočnejših ekip letošnje sezone, NTK Logatec.

Jana Ludvik je pričela tekmo s suvereno zmago 3/0 proti najboljši igralki nasprotne ekipe, Nini Zupančič. Lea Paulin je nato s 3/0 premagala Kajo Okorn in Arrigoni je po odličnem začetku vodil 2/0. Edino včerajšnjo zmago je nasprotnicam prepustila Urška Čokelj, ki je tesno 1/3 izgubila s Katjo Gutnik. Sledile so tri zaporedne zmage naših; Lea je s 3/1 premagala Nino Zupančič in se ji s tem oddolžila za poraz na 1. odprtem turnirju za članice, Jana je bila s 3/1 boljša od Katje Gutnik, Urška pa je za končnih 5/1 premagala Kajo Okorn.

NTK Sobota je na obalo pripeljala svojega najboljšega igralca Tomaža Roudija, vendar tudi to ni bilo dovolj za zmago nad mlado domačo ekipo. Taj Lavrič in Erik Paulin sta gladko s 3/0 premagala nasprotnika in povedla Arrigoni v vodstvo z 2/0. Matija Novel tokrat ni našel odgovora na igro Tomaža Roudija in mu moral priznati premoč. Erik je z drugo včerajšnjo zmago povečal vodstvo domačih na 3/1. Taj je proti Roudiju pokazal lepo igro, vendar žal to ni bilo dovolj in Sobota je zaostanek znižala na 2/3. Matija je nato gladko s 3/0 premagal Jožefa Žekša, Erik pa je kljub hudi borbi izgubil proti tokrat nepremagljivemu Roudiju. Končnih 5/3 za Arrigoni je postavil Matija Novel z zmago proti Darku Fijavžu.

Čestitke obem ekipam za zmago! Naslednji konec tedna se bodo fantje v gosteh pomerili z NTS Mengeš I, punce pa čaka dvoboj z NTK Jesenice.