50. Odprto prvenstvo Murske Sobote

01.9.2019

50. Odprto prvenstvo Murske Sobote

01.9.2019

Na zadnji avgustovski dan so se igralci Arrigonija udeležili 50. odprtega prvenstva Murske Sobote za mladino. Tekmovanje je potekalo v štirih kategorijah in sicer najmlajši kadeti, mlajši kadeti, kadeti in mladinci.

Luka Čačič Blažek je med najmlajšimi kadeti v predtekmovalni skupini osvojil 4. mesto, kasneje se je v tolažilnem delu turnirja uspel prebiti med 8. Layla Turk in Vita Kocjančič sta se med najmlajšimi kadetinjami prišle v finalni del turnirja, kjer sta obe klonili v četrtfinalu, Layla proti Franki Mesarič, Vita proti Neži Gazvoda. Mateo Ilič je med mlajšimi kadeti v tolažilnem delu osvojil bronasto medaljo, med najboljših 8 v tolažilnem delu pa se je uvrstil Luka.

Layli in Viti se med mlajšimi kadetinjami žal ni uspelo uvrstiti v finalni del, sta pa tolažilni del odigrali odlično in se obe prebili v finale, kjer je bila boljša Layla. Tomi Pugliese Štuva je po 3. mestu v predtekmovalni skupini zaigral odločneje in v tolažilnem delu osvojil zlato medaljo, Mateo pa bronasto. V kategoriji mladincev je bila konkurenca zelo močna, Tomi se je v tolažilnem delu uvrstil med 16 najboljših. Vsekakor so naši tekmovalci odigrali veliko odličnih tekem, ki jim bodo pomagale pri nadaljnjem tekmovalnem razvoju.