2. turnir primorske regije

06.10.2019

2. turnir primorske regije

06.10.2019

V nedeljo 6. oktobra, se je v dvorani Arrigonija odigral še 2. letošnji turnir primorske regije. Tako kot na prvem letošnjem turnirju, na katerem je nastopilo 33 igralcev in igralk iz petih različnih klubov, so tudi na drugem največ uspeha dosegli prav igralci domačega Arrigonija.

1. turnir primorske regije

Spomnimo, da je na prvem turnirju sezone v 1. skupini slavil domačin Erik Paulin, pred Stefanom Bornio in Urško Čokelj. V 2. skupini je tedaj zmagal Luca Severi, sledila pa sta mu domačina Tine Ivančič in Tomi Pugliese Štuva. V 3. skupini je zmagal Mihajlo Paukovič, pred Erin Ukovič in Luko Čačič Blažkom.

2. turnir primorske regije

Zaradi nastopa najboljših mladih igralcev za državno reprezentanco na Mednarodnem prvenstvu Slovenije na Otočcu v kategoriji kadetov in mladincev, je to nedeljo tekmovalo nekaj manj igralcev in igralk. Med 26 nastopajočimi, je v 1. skupini ponovno slavil Erik Paulin, ki je na turnirju premagal vse svoje nasprotnike s prepričljivimi 3:0 v nizih. Drugo mesto je ponovno osvojil Stefano Bornia, medtem ko je na 3. mestu Kristian Ludvik zamenjal Urško Čokelj, ki je bila tokrat 4.

V nedeljo so tudi v 2. skupini dominirali igralci domačega NTK Arrigonija, saj so Alain Zboržil, Tomi Pugliese Štuva in Matija Gorup zasedli prva tri mesta.

Nič drugače pa ni bilo niti v 3. skupini. Na vrh se je zavihtel naš mladi Luka Čačič Blažek, ki je bil na prvem turnirju tretji, sledila pa sta mu Mihajlo Paukovič in Daniel Norkin.

Veseli nas, da smo videli veliko dobrih in borbenih tekem, s katerimi naši mladi igralci pridobivajo dragocene izkušnje.

Naslednji turnir primorske regije bo v nedeljo, 17. 11. 2019.