1. Kolo spomladanskega dela

14.12.2019

1. Kolo spomladanskega dela

14.12.2019

Članice so v soboto že pričele drugi, spomladanski del lige, sedaj pa sledi daljši premor. V drugem delu bodo pričeli z igranjem tudi člani.

Po ligaškem sporu, ki se je vlekel od pomladi, so moški vendarle začeli z ligaškim tekmovanjem. Odigral se bo samo spomladanski del, tri tekme prvega kola so bile prestavljene. Med njimi so tudi naši člani, ki bodo igrali v enaki zasedbi kot lani; Erik Paulin, Matija Novel in Taj Lavrič. 1. kolo bodo odigrali v Mariboru 11.1.2020.

Članice so v gosteh igrale proti peto uvrščenim igralkam kluba NTK Logatec in jih premagale 5:1. Kljub na videz gladkemu rezultatu tekma ni bila enostavna, saj so imele Urška in Jana težko delo proti razpoloženi Nini Zupančič. Po prvem krogu so naše povedle z 2:1, Urška je kljub dobri igri s 3:1 izgubila proti Nini. V drugem krogu je bilo precej bolj napeto, saj sta dve tekmi končali s 3:2. Jana je kljub zaostanku na koncu ohranila zbranost in uspela premagati Nino. Nekaj težav je tokrat Lei povzročala Kaja Okorn, ki je uspela dobiti 3. in 4. set na razliko, vendar je bila naša igralka uspešnejša v zadnjem setu. Tekmo je zaključila Urška z gladko zmago nad Katjo Gutnik. Po dve točki sta prispevali Jana Ludvik in Lea Paulin, Urška pa eno.

Naslednjo kolo bodo članice in člani odigrali 25.1.2020 doma. Članice bodo gostile NTK Preserje, člani pa NTK Krko.