Visoka zmaga fantov

10.2.2019

Visoka zmaga fantov

10.2.2019

V soboto so se naši fantje v 13. krogu 1.SNTL pomerili z NTK Sobota. Punce so tokrat gostovale pri NTK Logatec, ki je na lestvici 1. SNTL uvrščen na 3. mesto.

Domačini (NTK Sobota), ki trenutno zasedajo zadnje, 10. mesto, na lestvici proti NTK Arrigoni niso imeli pravih možnosti. Po dve zmagi sta prispevala Taj Lavrič in Matija Novel, eno pa je dodal Erik Paulin. Fantje trenutno zasedajo 5. mesto na lestvici in s tem ohranjajo upanje za 4. mesto, ki še vodi v play-off. V 14. krogu jim bodo na domačem terenu nasproti stali NTK Mengeš I.

Punce so tokrat gostovale pri NTK Logatec, ki je na lestvici 1. SNTL uvrščen na 3. mesto. Vloga tihih favoritinj je pripadala gostjam vendar so bile domačinke tokrat boljše. Jana Ludvik je tekmo začela z zmago nad Kajo Okorn, Urška Čokelj je izgubila proti Nini Zupančič, Lea Paulin pa je premagala Katjo Gutnik. V 4. dvoboju je Jana zelo tesno v 5. nizu na razlike izgubila proti Zupančič in Logatec je izenačil na 2/2. Lea je suvereno s 3/0 premagala Okornovo, nato pa je sledil popoln preobrat domačink. Gutnik je v zelo izenačenem dvoboju na koncu s 3/2 uspela premagati Urško, Zupančič je nekoliko presenetljivo gladko s 3/0 premagala Leo, usodo pa je zapečatila Gutnik, ki je s 3/2 slavila nad Jano. Kljub porazu dekleta ostajajo na 2. mestu lestvice, v naslednjem krogu jih doma čaka NTK Jesenice.