NTK Arrigoni ubranile naslov državnih prvakinj!

06.6.2018

NTK Arrigoni ubranile naslov državnih prvakinj!

06.6.2018

Naše punce so danes uspešno ubranile lanski naslov državnih prvakinj, v 1. slovenski namiznoteniški ligi. Ob slabem začetku in odsotnosti Jane Ludvik na prvi tekmi v Zalogu so punce vso zbranost usmerile v drugo tekmo.

Vsekakor niso vrgle puške v koruzo, na drugi tekmi v domačem Arrigoniju so bile bolj zbrane in s 5/3 premagale Založanke in tako izsilile tretjo tekmo.

Upamo si trditi, da v dvorani NTK Arrigoni še nikoli ni bilo toliko navijačev, kot 6. junija 2018. Tribune so bile nabito polne, tekmo pa so nekateri spremljati tudi v živo preko spleta.

Finalno tekmo so bolje začele gostje, ko je Ivana Zera po petih nizih na razliko le uspela premagati Urško Čokelj. Lea Paulin je nato premagala Špelo Trelec in izenačila rezultat na 1/1. Večni dvoboj med dolgoletnima prijateljicama in bivšima soigralkama Kristino Rahotin Pavič in Jano Ludvik, je suvereno dobila Kristina. Sledil je velik preobrat, ko je že vse kazalo na vodstvo Vesne 4/1, sta Lea Paulin (proti Ivani Zeri) in Urška Čokelj (proti Kristini Rahotin Pavič) obe v zaključku petega niza, uspele streti odpor nasprotnic in prinesle Arrigoniju vodstvo s 3/2. Navijači so od navdušenja ponoreli, naše punce pa so odigrale še bolj odločno. Jana je premagala Tjašo Supanič, Lea pa je tekmo odločila z gladko zmago nad Kristino Rahotin Pavič.

Iskrene čestitke puncam in hvala vsem navijačem za izkazano podporo. FORZA Arrigoni!